Terms & Privacy

Hos TimeBiz ska du alltid känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) anpassar och förtydligar vi våra villkor och vår integritetspolicy från och med den 25 maj 2018.

Samtycke

För att kunna hantera dina personuppgifter behöver vi ditt samtycke. Det betyder att du som person har gett oss din tillåtelse att hantera dina personuppgifter med syfte nytt jobb eller uppdrag.

För att kunna registrera dig och använda våra tjänster ger du oss din tillåtelse att hantera dina personuppgifter. Om du inte ger oss ditt samtycke skall du inte registrera dig på TimeBiz.se, vi kan inte då heller hjälpa dig med jobb eller uppdrag.

Du godkänner och ger TimeBiz samtycke genom att klicka i boxen “I accept the terms & conditions” i slutet av processen när du skapar ditt konto på timebiz.se.

Integritetspolicy Överblick

Vi tycker att de nya reglerna kring GDPR är bra och vi gör vårt yttersta för att vara så tydliga som möjligt med hur vi hanterar personuppgifter.

Med personuppgifter menar vi den data vi samlar in och sparar om dig som direkt eller indirekt identifierar dig. Dessa uppgifter använder vi för att leverera våra tjänster, uppfylla kraven i våra avtal och åtagande med kunder, leverantörer och partners, följa gällande lagar och regler som exempel bokföringslagen samt ge dig en bättre upplevelse hos oss mm.

Personuppgifterna i din ansökan, och/eller de uppgifter du lämnar till oss när det gäller nytt jobb eller uppdrag behandlas konfidentiellt och används endast av den eller de personer som är inblandade i rekryterings/bemannings/affärsprocessen.

Läs mer i vår integritetspolicy