ATT NÅ UT

En tjänst för er som idag inte är experter på sälj/marknad/affär men behöver nå ut med dig själv (som konsult), ditt företag, en tjänst eller produkt. Vi hjälper dig!  Testa 1 timme gratis innan du köper. 

Vi kommer ofta i kontakt med personer och företag som behöver hjälp och stöd när det gäller sälj/marknad/affär och att nå ut. Vi har därför tagit fram denna tjänsten till ER.

Tjänsten: ATT NÅ UT

Syfte med tjänsten

“Syftet med tjänsten är att ni själv skall kunna göra enkla (sälj) aktiviteter som tar er framåt mot er målbild”

Hur säljer jag mig själv som konsult, hur hittar jag kund, hur bokar jag mötet, hur genomför jag mötet, hur följer jag upp, hur skriver jag kontrakt etc.

Även om ni inte tidigare jobbat med sälj/marknad/affär. Ni får styrning / ledning och möjlighet att göra rätt från början. Konkreta tips och hjälp så att ni kan NÅ UT.

Hur går det till

Köp Startpaketet så hjälper vi er så ni själv får kontroll på affärerna. Göra rätt från början är ju det bästa men i många fall så börjar man med att göra fel och sen lär man sig av detta – och det kostar tid och pengar.

  1. Paketering – Vi gör ett paket som är lätt att köpa och sälja.
  2. Tar fram hur det skall säljas.
  3. Tar fram vem som skall köpa och var de finns.
  4. Visar vägen var det är lättast att börja – ofta börjar man med det svåraste.

Syftet är att ni själva skall kunna göra aktiviteter varje dag som passar er situation (ni kanske sitter på uppdrag samtidigt).

Priser och paket

ATT NÅ UT – “Startpaketet” – 5,000 kr ex. moms.

Beställning: Ring 0708-75 64 15 och beställ, så får du också mer detaljer kring tjänsten.

Ni kan betala med kort eller på faktura. Så fort tjänsten är betald börjar vi.